Getuigen gezocht van openlijke geweldpleging

dinsdag 1 augustus 2017

Utrecht - De recherche is op zoek naar getuigen van een openlijke geweldpleging op de Balijebrug in Utrecht. Daar werd op vrijdag 9 juni een 15-jarige jongen op zijn fiets door een viertal andere jongens lastig gevallen en vervolgens belaagd.

Tussen 15.00 en 15.15 uur fietste het slachtoffer op de Balijebrug toen vier andere jongens hem aanspraken. Eén van hen pakte zijn bagagedrager vast om hem te laten stoppen. De andere jongens gingen vervolgens dreigend en intimiderend om hem heen staan. Het slachtoffer kon toen geen kant op. Toen hij een van de jongens van zich af probeerde te duwen, werd hij door de groep belaagd. Een aantal omstanders schoot te hulp, waarna het viertal er rennend vandoor ging.

Op zoek naar specifieke getuigen

In het onderzoek zijn nog geen aanhoudingen verricht. De recherche is naast getuigen ook op zoek naar de omstanders die het slachtoffer hebben geholpen. Het gaat om twee mannen die langsreden in een rood bedrijfsbusje en een vrouw op de fiets die hem naar huis heeft begeleid. Bent u die persoon? Of weet u wie deze behulpzame getuigen zijn? Geef de informatie dan door via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Informatie kan ook doorgegeven worden via onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maarssen | 112 alarmeringen Maarssen | Goedkoop Tanken in Maarssen | Supermarkten in Maarssen | Weerbericht Maarssen