Botsing politieauto’s bij achtervolging; twee verdachten aangehouden

zondag 1 oktober 2017

De Meern - Op de N228 bij Montfoort is een achtervolging ingezet, nadat de bestuurder van de auto een stopteken negeerde. De achtervolging eindigde uiteindelijk in Utrecht Papendorp, waarbij de verdachte auto total loss in de berm terecht kwam. Dit gebeurde afgelopen nacht, van 30 september op 1 oktober, en er werden twee personen aangehouden.

In Montfoort werd een harde knal gehoord, waarna een auto er met hoge snelheid vandoor ging. Agenten gingen erachteraan en rond 2.00 uur reed de verdachte auto op de Veldhuizerweg in De Meern, waar een politieauto klaarstond om te ondersteunen. Door onduidelijke oorzaak kwam deze in botsing met de achtervolgende politieauto. De bestuurders raakten hierbij lichtgewond.

Andere politieauto’s namen de achtervolging over totdat de auto met de verdachten crashte bij de Stadsbaan. De inzittenden, twee jonge mannen van 18 en 17 jaar uit Amsterdam werden, met getrokken wapen, aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden.

Heeft u iets gezien wat te maken kan hebben met deze zaak of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek, neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maarssen | 112 alarmeringen Maarssen | Goedkoop Tanken in Maarssen | Supermarkten in Maarssen | Weerbericht Maarssen