Slijterij overvallen

donderdag 16 maart 2017

Utrecht - Woensdagavond 15 maart werd een slijterij aan de Amsterdamsestraatweg overvallen. De recherche zoekt getuigen.

Rond 17.30 uur kwamen twee mannen de slijterij binnen. Ze bedreigen de aanwezige medewerker met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en gaven hem klappen. Met een kassalade wilde ze ervandoor gaan. Dit werd echter voorkomen door een getuige die zag wat er gebeurde.  De gealarmeerde politie kwam direct ter plaatse en stelde een onderzoek in. De verdachten gingen er vandoor in de richting van de Mimosastraat. Daarna liepen ze in de richting van de Begoniastraat.Signalement

Het ging om twee mannen, beide in het donker gekleed met bivakmutsen op. Een van de verdachten had een buitenlands accent. De mannen waren ongeveer 1.75 m lang en slank gebouwd.Uw tip!

De recherche komt graag in contact met getuigen of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via onderstaand tipformulier. 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maarssen | 112 alarmeringen Maarssen | Goedkoop Tanken in Maarssen | Supermarkten in Maarssen | Weerbericht Maarssen