Maarssen | straatinfo

diefstal politie meldingen

Poging kraak geldautomaat

diefstal

Maarssen - Drie mannen probeerden in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 mei een geldautomaat open te breken. Zij gingen er zonder buit vandoor.

Rond 03.15 uur kreeg de politie de melding dat er een plofkraakgaande was bij een geldautomaat in Zwanenkamp. Terwijl agenten onderweg waren,werd gemeld dat het geen plofkraak was, maar dat drie verdachten met eenvoorwerp hadden geprobeerd de automaat open te breken. Vervolgens waren zij metzijn drien op een zwarte scooter ervandoor gegaan in de richting vanValkenkamp.

Mislukt

Meerdere agenten stelden in de omgeving een onderzoek in, maarzij troffen de verdachten niet meer aan. Er bleek inderdaad te zijn geprobeerdde geldautomaat open te breken, maar dat was niet gelukt.

Getuigenoproep

Aan getuigen van de kraak en/of de vlucht van de verdachtenwordt verzocht contact op te nemen met de politie in Maarssen op telefoonnummer0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Getuigen plofkraak geldautomaat gezocht
Beek En Donk

Poging plofkraak geldautomaat
Heerlen

Plofkraak bij geldautomaat bank
Weesp

Poging ramkraak geldautomaat
Hoek

Plofkraak op geldautomaat
Vlierden

Poging plofkraak bij geldautomaat
Maarssen

Aanhouding na kraak geldautomaat Eindhovense supermarkt
Eindhoven

Politie onderzoekt inbraakpoging in geldautomaat
Elburg

Onderzoek naar poging tot openbranden geldautomaat
Waalwijk

Plofkraak geldautomaat
Eindhoven

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio